Menu
Menu
Winkelwagen

Anti vlo, teek en worm

Anti vlo, teek en worm
Merk: Bayer
Advantage® voor katten is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid). Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage® het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt het volwassen vlooien binnen het uur, dus nog vóór zij eitjes kunnen leggen.  Gehalte aan werkzame en o..
€ 27,70
Excl. BTW:€ 22,89
Bestellen
Merk: Bayer
Bayer Drontal® Cat is een breedspectrum middel met als doel de kat te ontwormen. Het product is actief tegen rond- en lintwormen in 1 toediening per behandeling. Contra-indicaties: In afwachting van toereikende studies met deze combinatie wordt het gebruik tijdens de dracht afgeraden. Niet c..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Bestellen
Merk: Bayer
Waterbestendige vlooienband voor katten tot 8kg. Met 7-8 maanden preventie Seresto 1,25 g + 0,56 g halsband voor katten < 8 kg. Met de actieve bestanddelen: imidacloprid en flumethrine.  Indicaties Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen (Ctenocephalides) gedurende 7 tot 8 m..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Merk: Beaphar
De vlooienspray van Beaphar kan gebruikt worden ter bestrijding van vlooien en -larven op het tapijt, de mand en omgeving van je kat of hond.  Gebruik De bus op ongeveer 30 cm afstand van de te behandelen plaatsen houden en met een zwaaiende beweging het tapijt licht bespuiten, met name die p..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Bestellen
Merk: Beaphar
DIMETHIcare Omgevingsspray is ideaal voor gebruik op tapijten, stoffen meubels, manden en andere plaatsen waar huisdieren verblijven. DIMETHIcare Omgevingsspray immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op fysieke wijze.  Beaphar DIMETHIcare bevat geen in..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Beaphar
Voor honden en katten tot 11 kilo Beaphar Vlo Kil werkt snel en direct, binnen 6 uur zijn alle vlooien dood. De effecten op de vlooien kunnen worden waargenomen vanaf 15-30 minuten na toediening van het product aan de gastheer. Binnen de eerste 6 uur na toediening wordt een werkzaamheid van 95-10..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Bestellen
Merk: Beaphar
Een vlooienband voor katten in de kleur rood. Diergeneesmiddel voor katten ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam en bestrijdt gedurende 6 maanden de vlo. Geschikt voor katten vanaf 6 maanden. De band voor katten heeft een veiligheidssysteem dat ervoor ..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Bestellen
Merk: Beaphar
Een witte vlooienband voor katten. Diergeneesmiddel voor katten ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam en bestrijdt gedurende 6 maanden de vlo. Geschikt voor katten vanaf 6 maanden. De band voor katten heeft een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat d..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Bestellen
Merk: Beaphar
Vlooienband in zwart voor katten, 6 maanden werkzaam tegen vlooien. Diergeneesmiddel voor katten ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam en bestrijdt gedurende 6 maanden de vlo. Geschikt voor katten vanaf 6 maanden. De band voor katten heeft een veiligheids..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Bestellen
Merk: Boon
Deze vlooienkam is uitermate geschikt voor het verwijderen van vlooien en vuil. Geschikt voor alle katten met zowel kort als langharige vacht De kam is voorzien van een soft grip, zodat de kam comfortabel en goed in de hand ligt. Het regelmatig kammen en borstelen van uw kat, draagt eraan b..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boon
Set van 2 teken pincetten. De kleine voor kleine teken en de grotere voor grotere teken. Door de vorm van de pen werkt hetzelfde als een klauwhamer. U zet de pincet onder de teek, draaien en wipt de vervelende teek uit de huid van uw huisdier. Makkelijk in gebruik. Geschikt voor hond ..
€ 5,24
Excl. BTW:€ 4,33
Bestellen
Merk: Frontline
FRONTLINE Combo® voor de Kat/Fret Is een combinatieproduct, dat naast fipronil, het actieve bestanddeel van de reguliere FRONTLINE®, ook (S)-methopreen bevat. FRONTLINE Combo® biedt daarom een zeer complete bescherming van jouw dier: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is da..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 21