Menu
Menu
Winkelwagen

Tondeuses en Onderdelen

Tondeuses en Onderdelen

Hier vindt je diverse tondeuses en toebehoren van diverse bekende merken zoals bijvoorbeeld Moser.

Tevens diverse losse onderdelen voor tondeuses zoals verschillende opzetstukken, snijmessen, olie e.d.

Tevens hebben wij ook een groot assortiment aan vachtverzorgings producten zoals shampoos, conditioners, lotions en sprays voor een optimale schone en glanzende vacht.


Mis je misschien toch nog een product?

Vraag het ons en wij hebben diverse leveranciers uit binnen en buitenland.

Wij zullen het product toevoegen in onze webshop als dat mogelijk is.

Merk: Boon
Moser opzetkammen en snijmessen voor Max 45 en Max 50 zijn voorzien van een snelwisselsysteem. Diverse snijmessen sets met verschillende snijlengtes leverbaar, toepasbaar voor elk type vacht. Diverse opzetkammen metaal leverbaar met verschillende snijlengtes. Merk: Moser Product: Ton..
€ 52,95
Excl. BTW:€ 43,76
Bestellen
Merk: Boon
Moser tondeuse 1400 is een sterke robuuste dieren tondeuse, krachtig met duurzame magneetspoelaandrijving. Techniek die zich bewezen heeft, erg populair. Kniplengte eenvoudig te verstellen d.m.v. een ergonomisch gevormde verstelhendel. In 6 standen vast te stellen van 0,7 mm tot 3 mm. (Snij..
€ 56,95
Excl. BTW:€ 47,07
Bestellen
Merk: Boon
Deze uitvoering van Moser is een lichte pro versie, het apparaat heeft namelijk een accu duur van 120 min. en een laadtijd van maar liefst 75 min. De tondeuse is geschikt voor alle detailwerk op gezicht, oren, poten en genitaliën. Het apparaat is ergonomisch gevormd waardoor u niet snel last z..
€ 199,95
Excl. BTW:€ 165,25
Bestellen
Merk: Boon
Moser tondeuse MAX 50 zwart geschikt voor alle rassen. Diverse Quick Change snijmessen sets met verschillende snijlengtes leverbaar, toepasbaar voor elk type vacht. Professionele tondeuse met 3 meter snoer. Eigenschappen: * Zeer sterke 25 Watt DC Motor (sterker dan de Max-45 met 20 Watt ..
€ 244,95
Excl. BTW:€ 202,44
Bestellen
Merk: Boon
Moser tondeuse Prima is een handzame, oplaadbare tondeuse voor het gedetailleerd scheren van bijvoorbeeld oren, poten en gezicht bij kleine middelgrote en grote honden. Wordt geleverd met een handig tasje, oplader, olie, opzetstuk en borstel. Merk: Moser Product: Tondeuse, scheerappa..
€ 99,95
Excl. BTW:€ 82,60
Bestellen
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5