Menu
Menu
Winkelwagen

Honden Kammen/Borstels

Honden Kammen/Borstels
Merk: Boon
De roskam met roterende tanden is uitermate geschikt voor het ontklitten of ontwollen van de vacht. En is uitermate geschikt voor alle honden met een middellange- tot langharige vacht. Door de ergonomische vorm is deze kam minder belastend voor de huid, de roterende tanden zorgen ervoor dat de..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Merk: Boon
De roskam met zwart kleurige roterende tanden is uitermate geschikt voor het ontklitten of ontwollen van de vacht. En is uitermate geschikt voor alle honden met een middellange- tot langharige vacht. Speciaal voor: Stokhaar ( Dubbele vacht) en langharige vacht Door de ergonomische vorm in h..
€ 10,50
Excl. BTW:€ 8,68
Bestellen
Merk: Boon
Deze trimhark verzorgt de vacht van uw hond, door middel van het verwijderen van losse en dode haren uit zowel de onder- als de bovenvacht. Deze trimhark is geschikt voor alle kortharige honden met een dunne vacht. Door de ergonomische vorm is deze kam minder belastend voor uw lichaam. Teve..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Bestellen
Merk: Boon
Diverse honden vlooien kammen in maar liefst 3 verschillende modellen.   Deze kammen hebben elk hun geschiktheid voor bepaalde vachtsoorten. ( Kortharig, stockhaar, ruwhaar of langharig) Deze vlooienkam verzorgt de vacht van uw hond om vuil en vlooien op te sporen en te verwijderen. Met ..
€ 5,25
Excl. BTW:€ 4,34
Bestellen
Merk: Boon
Deze combi borstel verkrijgbaar in 2 maten, verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van losse en dode haren.   De nylon zijde van deze combi borstel is geschikt voor alle soorten honden, ongeacht de vachtsoort. Door de nylon haren wordt gemakkelijk al het vuil uit de v..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Merk: Boon
De nylon borstel, verkrijgbaar in 2 maten,  verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van vuil. Deze nylon borstel is geschikt voor alle typen honden ongeacht de vachtsoort. Door de nylon haren wordt gemakkelijk al het vuil uit de vacht geborsteld Met soft grip en ergono..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Deze rubberen massageborstel verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van losse en dode haren. De rubberen massageborstel is uitermate geschikt voor alle honden met een kortharige vacht. De rubberen pennen bezorgen de hond tijdens het borstelen een aangenaam gevoel en be..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Deze "egelhaar" slicker verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van losse en dode haren. De egelhaar slicker is geschikt voor alle stock-, ruw- en langharige vachten. De zogenaamde "egelhaar" pinnen zorgen ervoor dat de losse en dode haren worden verwijderd tijdens het bo..
€ 10,50
Excl. BTW:€ 8,68
Bestellen
Hondenborstel Slicker Flexibel 2-zijdig - 2 maten Hondenborstel Slicker Flexibel 2-zijdig - 2 maten
Hot
Merk: Boon
Deze flexibele slicker verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van lossen en dode haren. De flexibele slicker is uitermate geschikt voor zowel honden met een dunne vacht als honden met een dikke vacht. De zwarte (strong) zijde is uitermate geschikt voor honden met een dik..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Boon
Deze soft slicker verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van losse en dode haren. De soft protection slicker is uitermate geschikt voor alle honden met een dunne vacht en een gevoelige huid. De plastic bolletjes aan het uiteinde van de pinnen beschermen de huid en vacht ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Deze soft slicker verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van lossen en dode haren. De soft slicker is uitermate geschikt voor alle honden met een dunne vacht. Door middel van het easy clean systeem, drukt u met een duimbeweging alle verwijderde haren tussen de pennen van..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Boon
Deze strong slicker verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van losse en dode haren.  De strong slicker is uitermate geschikt voor de dikkere en/of zwaardere vachten.  Door de lange en korte pennen wordt zowel de boven- als ondervacht verzorgd. Deze honden borstel is v..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18