Menu
Menu
Winkelwagen

Trimsalon & Verzorging

Trimsalon & Verzorging

Voor alle producten voor de uiterlijke verzorging van je hond ben je in onze webshop op de juiste plaats.

Wil je je hond verwennen met een heerlijk schoon, geborstelde vacht en geknipte nagels?

Je vindt hier verschillende soorten en merken verzorgingsproducten voor een aantrekkelijke prijs.

Iedere hondeneigenaar slaagt bij online4pets.

Bestellen gaat eenvoudig en snel in onze webshop, zodat je hond niets te wensen over heeft.

Merk: Boxby
Onze Boxby Zalmolie is een natuurlijke bron van Omega 3, Omega 6 en Omega 9. Door de koudgeperste methode blijven alle voedingswaarden behouden. De Zalmolie is ontwikkeld om een mooie, glanzende en zachte vacht te ondersteunen. Aanbrengen op hondenvoer of gebruiken op een lepel als traktati..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Get Off Wash Off Spray - Indoor Get Off Wash Off Spray - Indoor
-8%
Merk: Boon
Get Off spray is een vriendelijk oplossing voor het reinigen van katten- en hondenvuil op vloerbedekking en meubels Is geschikt voor binnen gebruik. Voor buiten gebruik, is er tevens een spray wash off - ourdoor. Het reinigt oppervlakte van vuil en neutraliseert onaangename geurtjes Het ..
€ 11,50 € 12,50
Excl. BTW:€ 9,50
Bestellen
Honden Roskam Roterende Pennen - 3 maten Honden Roskam Roterende Pennen - 3 maten
Hot
Merk: Boon
De roskam met roterende tanden is uitermate geschikt voor het ontklitten of ontwollen van de vacht. En is uitermate geschikt voor alle honden met een middellange- tot langharige vacht. Door de ergonomische vorm is deze kam minder belastend voor de huid, de roterende tanden zorgen ervoor dat de..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Merk: Boon
De roskam met zwart kleurige roterende tanden is uitermate geschikt voor het ontklitten of ontwollen van de vacht. En is uitermate geschikt voor alle honden met een middellange- tot langharige vacht. Speciaal voor: Stokhaar ( Dubbele vacht) en langharige vacht Door de ergonomische vorm in h..
€ 10,50
Excl. BTW:€ 8,68
Bestellen
Merk: Boon
Deze trimhark verzorgt de vacht van uw hond, door middel van het verwijderen van losse en dode haren uit zowel de onder- als de bovenvacht. Deze trimhark is geschikt voor alle kortharige honden met een dunne vacht. Door de ergonomische vorm is deze kam minder belastend voor uw lichaam. Teve..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Bestellen
Merk: Boon
Diverse honden vlooien kammen in maar liefst 3 verschillende modellen.   Deze kammen hebben elk hun geschiktheid voor bepaalde vachtsoorten. ( Kortharig, stockhaar, ruwhaar of langharig) Deze vlooienkam verzorgt de vacht van uw hond om vuil en vlooien op te sporen en te verwijderen. Met ..
€ 5,25
Excl. BTW:€ 4,34
Bestellen
Merk: Boon
De nylon borstel, verkrijgbaar in 2 maten,  verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van vuil. Deze nylon borstel is geschikt voor alle typen honden ongeacht de vachtsoort. Door de nylon haren wordt gemakkelijk al het vuil uit de vacht geborsteld Met soft grip en ergono..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Deze rubberen massageborstel verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van losse en dode haren. De rubberen massageborstel is uitermate geschikt voor alle honden met een kortharige vacht. De rubberen pennen bezorgen de hond tijdens het borstelen een aangenaam gevoel en be..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Deze "egelhaar" slicker verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van losse en dode haren. De egelhaar slicker is geschikt voor alle stock-, ruw- en langharige vachten. De zogenaamde "egelhaar" pinnen zorgen ervoor dat de losse en dode haren worden verwijderd tijdens het bo..
€ 10,50
Excl. BTW:€ 8,68
Bestellen
Hondenborstel Slicker Flexibel 2-zijdig - 2 maten Hondenborstel Slicker Flexibel 2-zijdig - 2 maten
Hot
Merk: Boon
Deze flexibele slicker verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van lossen en dode haren. De flexibele slicker is uitermate geschikt voor zowel honden met een dunne vacht als honden met een dikke vacht. De zwarte (strong) zijde is uitermate geschikt voor honden met een dik..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Boon
Deze soft slicker verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van losse en dode haren. De soft protection slicker is uitermate geschikt voor alle honden met een dunne vacht en een gevoelige huid. De plastic bolletjes aan het uiteinde van de pinnen beschermen de huid en vacht ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Deze soft slicker verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van lossen en dode haren. De soft slicker is uitermate geschikt voor alle honden met een dunne vacht. Door middel van het easy clean systeem, drukt u met een duimbeweging alle verwijderde haren tussen de pennen van..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 42