Menu
Menu
Winkelwagen

Trimsalon & Verzorging

Trimsalon & Verzorging
Merk: Beaphar
Beaphar Oftal Traansmeerremover verwijdert traanvlekken en korstjes rondom de ogen van hond of kat. Sterk verkleurde ooghoeken dienen dagelijks behandeld te worden tot de vlekken verdwenen zijn. Door Oftal traansmeerremover regelmatig te gebruiken worden nieuwe verkleuringen voorkomen. Inho..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Beeztees
Laat je pup lekker opwarmen in de puppy foompie badjas. Na een wandeling in de regen of lekker na een bad. Het is belangrijk dat je hond ook weer goed opdroogt.  Met deze super zachte badjas droogt je hond niet alleen, maar het warmt ook nog een lekker op. De badjas is eenvoudig aan te d..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Bestellen
Merk: Boxby
Onze Boxby Zalmolie is een natuurlijke bron van Omega 3, Omega 6 en Omega 9. Door de koudgeperste methode blijven alle voedingswaarden behouden. De Zalmolie is ontwikkeld om een mooie, glanzende en zachte vacht te ondersteunen. Aanbrengen op hondenvoer of gebruiken op een lepel als traktati..
€ 5,51
Excl. BTW:€ 4,55
Bestellen
Get Off Wash Off Spray - Indoor Get Off Wash Off Spray - Indoor
-8%
Merk: Boon
Get Off spray is een vriendelijk oplossing voor het reinigen van katten- en hondenvuil op vloerbedekking en meubels Is geschikt voor binnen gebruik. Voor buiten gebruik, is er tevens een spray wash off - ourdoor. Het reinigt oppervlakte van vuil en neutraliseert onaangename geurtjes Het ..
€ 11,50 € 12,50
Excl. BTW:€ 9,50
Bestellen
Merk: Boon
De roskam met roterende tanden is uitermate geschikt voor het ontklitten of ontwollen van de vacht. En is uitermate geschikt voor alle honden met een middellange- tot langharige vacht. Door de ergonomische vorm is deze kam minder belastend voor de huid, de roterende tanden zorgen ervoor dat de..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Merk: Boon
De roskam met zwart kleurige roterende tanden is uitermate geschikt voor het ontklitten of ontwollen van de vacht. En is uitermate geschikt voor alle honden met een middellange- tot langharige vacht. Speciaal voor: Stokhaar ( Dubbele vacht) en langharige vacht Door de ergonomische vorm in h..
€ 10,50
Excl. BTW:€ 8,68
Bestellen
Merk: Boon
Deze trimhark verzorgt de vacht van uw hond, door middel van het verwijderen van losse en dode haren uit zowel de onder- als de bovenvacht. Deze trimhark is geschikt voor alle kortharige honden met een dunne vacht. Door de ergonomische vorm is deze kam minder belastend voor uw lichaam. Teve..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Bestellen
Merk: Boon
Diverse honden vlooien kammen in maar liefst 3 verschillende modellen.   Deze kammen hebben elk hun geschiktheid voor bepaalde vachtsoorten. ( Kortharig, stockhaar, ruwhaar of langharig) Deze vlooienkam verzorgt de vacht van uw hond om vuil en vlooien op te sporen en te verwijderen. Met ..
€ 5,25
Excl. BTW:€ 4,34
Bestellen
Merk: Boon
De nylon borstel, verkrijgbaar in 2 maten,  verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van vuil. Deze nylon borstel is geschikt voor alle typen honden ongeacht de vachtsoort. Door de nylon haren wordt gemakkelijk al het vuil uit de vacht geborsteld Met soft grip en ergono..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Deze rubberen massageborstel verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van losse en dode haren. De rubberen massageborstel is uitermate geschikt voor alle honden met een kortharige vacht. De rubberen pennen bezorgen de hond tijdens het borstelen een aangenaam gevoel en be..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Boon
Deze "egelhaar" slicker verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van losse en dode haren. De egelhaar slicker is geschikt voor alle stock-, ruw- en langharige vachten. De zogenaamde "egelhaar" pinnen zorgen ervoor dat de losse en dode haren worden verwijderd tijdens het bo..
€ 10,50
Excl. BTW:€ 8,68
Bestellen
Hondenborstel Slicker Flexibel 2-zijdig - 2 maten Hondenborstel Slicker Flexibel 2-zijdig - 2 maten
Hot
Merk: Boon
Deze flexibele slicker verzorgt de vacht van uw hond door middel van het verwijderen van lossen en dode haren. De flexibele slicker is uitermate geschikt voor zowel honden met een dunne vacht als honden met een dikke vacht. De zwarte (strong) zijde is uitermate geschikt voor honden met een dik..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 44