Menu
Menu
Winkelwagen

Droogvoer/Brokken

Droogvoer/Brokken

Droogvoer, ook wel bekend als hondenbrokken, is voeding voor honden die in de vorm van droge korrels wordt geleverd. 
Het wordt vaak gemaakt van verschillende ingrediënten, zoals bijvoorbeeld vlees, vis, gevogelte, granen en groenten.
Of juist gespecialiseerde voeding, op levensfase, of zonder bepaalde ingrediënten, als je hond aan een speciaal dieet zit of last heeft van allergieën of onder/overgewicht. Ook 100% natuurlijke hondenbrokken zijn verkrijgbaar van bijvoorbeeld het merk Wellness Core.

Droogvoer is een handige keuze voor honden eigenaren, omdat het over het algemeen langer meegaat en gemakkelijk te doseren is.
Droogvoer is verkrijgbaar in diverse hoeveelheden per verpakking, specialiteiten/dieëten, diverse smaken en scala aan bekende merken.
Raadpleeg altijd een dierenarts voor de juiste voeding die past bij alle behoeftes voor jou hond.

Tevens hebben we ook een groot assortiment aan natvoer of heerlijke snacks en groot assortiment aan voerbakken en slowfeeders/likmatten.  

Mis je misschien een product of heb je een andere vraag?
Vraag het ons en wij doen er alles aan om het product toe te kunnen voegen. 
Wij hebben een scala aan leveranciers uit binnen- en buitenland, wij helpen je graag.

Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden. Senior Original All Breeds van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor senior honden, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met kalkoen en kip dat wordt aangevuld met onder andere s..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden. Adult Lamb van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor volwassen honden met voedselintolerantie of een gevoelige spijsvertering, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met lam als en..
€ 74,95
Excl. BTW:€ 61,94
Bestellen
Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden. Adult Original Large Breed van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor grote volwassen honden, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met kip dat wordt aangevuld met onder andere sup..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Wellness CORE Large Breed Puppy Original ondersteunt de ontwikkeling van sterke spieren en botten dankzij een optimaal calciumgehalte & hoogwaardige eiwitten. Onze Large Breed Puppy Original werd samengesteld om nutritionele ondersteuning te bieden aan een evenwichtige ontwikkeling van de spieren..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden.  Adult Original Medium Breed van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor middelgrote volwassen honden, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met kalkoen en kip dat wordt aangevuld ..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden. Adult Low Fat Medium-Large Breed van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor (middel)grote volwassen honden, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met kalkoen die wordt aangevuld me..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Onze Wellness CORE Adult Ocean werd ontwikkeld om een gezonde huid en glanzende vacht te bevorderen met omega 3-vetzuren uit zalm. Naast graanvrij en eiwitrijk te zijn, heeft onze Wellness CORE Adult Ocean verse zalm als het n°1 ingrediënt. Een natuurlijk recept met hoogwaardige eiwitten uit vlees,..
€ 74,95
Excl. BTW:€ 61,94
Bestellen
Onze Wellness CORE Small Breed Adult Low Fat werd ontwikkeld om de noden van gesteriliseerde en gecastreerde honden van kleine rassen te bevorderen en hun gewicht gezond te houden. Naast graanvrij en eiwitrijk te zijn, heeft onze Wellness CORE Small Breed Adult Low Fat verse kalkoen als het hoofd..
€ 34,94
Excl. BTW:€ 28,88
Bestellen
Je wilt je hond natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden.  Wellness Core Adult Ocean Small Breed is een natuurlijke en complete voeding voor kleine volwassen honden, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met zalm en tonijn dat wordt aangevuld met onder and..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Je wilt je puppy natuurlijk de beste van de beste brokken aanbieden. Puppy Original Small-Medium Breed van Wellness Core is een natuurlijke en complete voeding voor puppy’s van kleine en middelgrote rassen van 2 tot 18 maanden oud, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïn..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10