Menu
Menu
Winkelwagen

Verzorgend

Verzorgend
Merk: Beeztees
Deze dental sticks zijn een onweerstaanbare lekkere snack voor je hond. Heerlijk als beloning of gewoon als tussendoortje. Dental sticks reduceert de vorming van tandplak en tandsteen bij je hond. Inhoud 4 zakjes van 7 sticks per zakje zodat je je viervoeter iedere dag een stick kan geven e..
€ 11,50
Excl. BTW:€ 9,50
Bestellen
Merk: Beeztees
Petito Dental Bot voorkomt tandplak en tandsteen bij je hond. Dit speeltje masseert het tandvlees en bovendien verzacht kauwen de pijn bij het tanden krijgen. Dit speeltje kan ook worden gebruikt om mee te spelen en apporteren, zodat je pup zijn energie kwijt kan. Om het speeltje nog aantre..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Beeztees
Beeztees Dental Bot voorkomt tandplak en tandsteen bij je hond. Dit speeltje masseert het tandvlees en bovendien verzacht kauwen de pijn bij het tanden krijgen. Dit speeltje kan ook worden gebruikt om mee te spelen en apporteren, zodat je pup zijn energie kwijt kan. Om het speeltje nog aant..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Beeztees
Een hippe rubberen kauwring om te helpen bij de groei en ontwikkeling van tanden en kaken. Zodra je pup tanden gaat wisselen kan de drang tot kauwen nog groter worden. Doordat kauwen de pijn dan een beetje kan verzachten. Om de bijtring nog leuker te maken, zijn er oortjes aan bevestigd van..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 9,05
Bestellen
Merk: Boon
Mini flostouw gemaakt van wit katoen. Ideaal voor apporteren, duw en trekspel en verzorging van het gebit. Verminderd tandsteenvorming. Geschikt voor kleine honden tot 5kg Afmeting; 10 cm lang.   Art.nr. 020 8360   Tevens zijn er nog meer flosstouwen in vele maten, vormen..
€ 2,50
Excl. BTW:€ 2,07
Bestellen
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5