Menu
Menu
Winkelwagen

Flostouw

Flostouw

Even flossen!

Wij hebben een scala aan flostouwen voor uw hond. Verkrijgbaar in diverse maten, kleuren, merken en soorten. Een geweldig speeltje om heerlijk buiten te ravotten, werpen en te spelen. Tevens is het goed voor het gebit. Garantie voor vele uurtjes speelplezier en nog verzorgend ook. Door het kauwen en het sjorren flos je hun tanden en het tandvlees wordt gestimuleerd. Van pup tot volwassen hond, van 1 knoop tot wel 5 knopen, van ring tot werpslinger. Genoeg keuze voor iedere hond en eigenaar. Let wel op dat als de flostouw aardig versleten is, je hond niet de losse touwtjes op eet! Blijf dus allert en/of na het spelen het flostouw opbergen.

Online4pets heeft ook vele hondensofa's en bankjes. Van leer tot rotan, van klein tot groot. Je kan het zo gek niet bedenken en wij hebben het. Een hondenmand is tegenwoordig een echt meubelstuk geworden. Er is genoeg keuze, zodat het precies past bij jou, je hond en je interieur. 

Merk: Beeztees
Het puppy kubus met touw is super leuk speelgoed voor je pup. Dit speeltje bestaat uit een flostouw met in het midden een vrolijk gekleurde kubus. Een flostouw is voor pups erg fijn om lekker in te bijten en spelen. Als leuk detail is de kubus voorzien van een piep voor extra speelplezier. ..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Bestellen
Merk: Beeztees
Deze flosstouw kun je vastpakken en je hand achter de beschermkap plaatsen. Zo kan je pup niet per ongeluk in je hand happen. Zodra je begint aan het trekspelletje is jouw hand beschermd en kan je pup lekker spelen zonder dat hij of zij per ongeluk in je hand bijt. Deze beschermkap is flexi..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
Bestellen
Merk: Boon
Mini flostouw gemaakt van wit katoen. Ideaal voor apporteren, duw en trekspel en verzorging van het gebit. Verminderd tandsteenvorming. Geschikt voor kleine honden tot 5kg Afmeting; 10 cm lang.   Art.nr. 020 8360   Tevens zijn er nog meer flosstouwen in vele maten, vormen..
€ 2,50
Excl. BTW:€ 2,07
Bestellen
Merk: Boon
Voor middelgrote honden van 10 tot 20 kilo. Elke hond kan nu zelf zijn tanden poetsen. De Floss-toy reinigt spelenderwijs het gebit. Niet alleen de oppervlakte, maar ook tussen de tanden. Iedere hond is er dol op! De Floss-toy heeft een flossende werking. Eenvoudig en doeltreffend...
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Elke hond kan nu zelf zijn tanden poetsen. De Floss-toy reinigt spelenderwijs het gebit. Niet alleen de oppervlakte, maar ook tussen de tanden. Iedere hond is er dol op! De Floss-toy heeft een flossende werking. Eenvoudig en doeltreffend. Merk: Boon Product: Hondenspeelgoe..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Bestellen
Merk: Boon
Leuke hondenspeelgoed een flostouw in dubbele lus vorm. Flostouw is tevens voorzien van een tennisbal. Gemaakt van natuurlijke materialen en in de natuurlijke kleuren beige/bruin. Door de dubbele lus kunt je het speeltje extra ver gooien en heerlijk ravotten met touwtrekken samen met je hon..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Grappig hondenspeeltje met piepgeluid! Pluche aap voorzien van piepkussen, zorgt voor meer uitdaging en speelplezier. Tevens heeft dit speeltje een geknoopt flosstouw als buik, dus kan je hond hier lekker zijn tanden in zetten. Leuk voor apporteer spelletjes. Tevens ook in model eend of ..
€ 10,50
Excl. BTW:€ 8,68
Bestellen
Merk: Beeztees
Deze Beeztees Minus One Tennisbal met Koord is het perfecte hondenspeelgoed! Met deze tennisbal kan je heerlijk samen spelen met jouw trouwe viervoeter. Door de toevoeging van het koord kan je de bal extra ver gooien of samen een trekspelletje spelen. Het samen spelen zal bijdragen aan een ..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
De Coachi Trainingsdummy is een klassiek hondenspeeltje, ideaal voor honden met een zachte beet. Het is geschikt voor alle soorten apporteertrainingen, inclusief jachthonden- en puppytraining. Blijft drijven dankzij de vulling van versnipperd kurk. Maat Large : 26 cm /  325 gram Ook in ander..
€ 23,95
Excl. BTW:€ 19,79
Bestellen
De Coachi Trainingsdummy is een klassiek hondenspeeltje, ideaal voor honden met een zachte beet. Het is geschikt voor alle soorten apporteertrainingen, inclusief jachthonden- en puppytraining. Blijft drijven dankzij de vulling van versnipperd kurk. Maat Large : 22 cm / 165 gram Ook in andere..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Bestellen
De Coachi Trainingsdummy is een klassiek hondenspeeltje, ideaal voor honden met een zachte beet. Het is geschikt voor alle soorten apporteertrainingen, inclusief jachthonden- en puppytraining. Blijft drijven dankzij de vulling van versnipperd kurk. Maat Large : 18 cm / 60 gram Ook in andere ..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
De Coachi Tuggi Tug is geweldig om trekspelletjes en apporteerspelletjes mee te spelen. Dit zachte rekbare speeltje zorgt ervoor dat spelen comfortabel is voor zowel u als uw hond. Vervaardigd met extra sterke banden voor het ruigere spel. Behoudt de energie en het enthousiasme door dit speelgoed..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 61