Menu
Menu
Winkelwagen

Schapenvet / Dressing

Schapenvet / Dressing

Hier vindt je diverse producten in vast of vloeibare vorm, die schapenvet bevatten.

In diverse soorten zoals  o.a. dressings, oliën en bonbons en in vele verschillende smaken.

Schapenvet heeft de gunstige, natuurlijke eigenschap om een beschermend laagje te vormen op de darmwand.
Hierdoor blijft de natuurlijk balans van de spijsvertering in stand en zal er herstel optreden bij vervelende aandoeningen, zoals haaruitval, jeuk en krabben, doffe vacht of schilferende huid.
Een product van 100% natuurlijk, gereinigd schapenvet.
De conditie van de huid en de vacht zal snel verbeteren.
Het bevat natuurlijke omega 3 vetzuren en belangrijke vitamines
Tevens zijn er vele smaken zoals zalm, pens , zeewier, knoflook of met andere natuurlijke toevoegingen voor een speciale werking zoals tegen vlooien, rustgevend, verhoogde weerstand en dergelijke.
Merk: Boxby
Onze Boxby Nutritional Oil Joint Care is een gemengde olie van zalmolie en schapenvet. Schapenvet en zalmolie zijn beide een natuurlijke bron van Omega 3, Omega 6 en Omega 9. Door toevoeging van Chondroïtine en Glucosamine ondersteunt de Joint Care olie een zachte en glanzende vacht. De Joi..
€ 6,26
Excl. BTW:€ 5,17
Bestellen
Merk: Boxby
Onze Boxby Zalmolie is een natuurlijke bron van Omega 3, Omega 6 en Omega 9. Door de koudgeperste methode blijven alle voedingswaarden behouden. De Zalmolie is ontwikkeld om een mooie, glanzende en zachte vacht te ondersteunen. Aanbrengen op hondenvoer of gebruiken op een lepel als traktati..
€ 6,26
Excl. BTW:€ 5,17
Bestellen
Merk: Boxby
Onze Boxby Nutritional Oil Skin &Coat is een gemengde olie van zalmolie en schapenvet. Schapenvet en zalmolie zijn beide een natuurlijke bron van Omega 3, Omega 6 en Omega 9. Door toevoeging van spirulina en knoflook ondersteunt de Skin &Coat olie een zachte en glanzende vacht. De Skin &Coa..
€ 6,26
Excl. BTW:€ 5,17
Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3