Menu
Menu
Winkelwagen

Hondenkoekjes

Hondenkoekjes

Is jou hond ook zo'n koekiemonster?

Soms verdiend een hond gewoon iets lekkers, omdat hij goed luistert, jarig is, een kunstje onder de knie heeft of gewoon omdat hij zo lief is.

Online4pets heeft een scala aan hondensnacks, waaronder heerlijke hondenkoekjes.

Verkrijgbaar in verschillende smaken, hoeveelheden, vormen, grootte en merken.

Merken zoals o.a. Boony, Beeztees of Biofood hebben een grote diversiteit, zodat er altijd wel een geschikt verwennerijtje te vinden is voor jou hond.

Gemakkelijk en veilig online te bestellen in onze webshop.

Merk: Boon
Heerlijke hondenkoekjes in 2 kilo verpakking. Een mix van diverse kleine en grote smakelijke koekjes voor je hond. Zo heb je altijd een voorraad om je hond te belonen als hij bijvoorbeeld goed luistert, jarig is, dierendag, zijn trucje goed uitvoert of gewoon omdat hij zo lief is.   Anal..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Merk: Boon
Boony botjes 1000 gram, een heerlijk traktatie met vanille smaak. Ideaal voor training, pups en kleine honden. Verpakt in een hersluitbare emmer, zo blijven de koekjes lekker krokant en vers. Tevens meerdere emmers met lekkere snacks verkrijgbaar Merk: Boon Product: Puppy snack, hon..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Boony happy happer mix 1000 gram, en knapperige en gevulde kluif. Gebakken met de granen: tarwe, maïs en rijst. Drie laagjes plezier voor uw hond. Verpakt in een hersluitbare emmer, zo blijven de koekjes lekker krokant en vers. Tevens meerdere emmers met lekkere snacks verkrijgbaar ..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Boony mergkoek mini mix 1000 gram, een traditionele snack met een smaakvolle vulling van rijst en calcium. Goed voor de botten van uw trouwe viervoeter Verpakt in een hersluitbare emmer, zo blijven de koekjes vers en krokant. Tevens meerdere emmers met lekkere snacks verkrijgbaar Merk..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Boon
Boony mergkoekjes 1000 gram, een traditionele snack met een smaakvolle vulling van rijst en calcium. Goed voor de botten van uw trouwe viervoeter. Verpakt in een hersluitbare emmer, zo blijven de koekjes vers en krokant. Tevens meerdere emmers met lekkere snacks verkrijgbaar Merk: Boo..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Bestellen
Merk: Kong
KONG Spek- en kaassnacks zijn gemaakt van onweerstaanbare spek en cheddar kaas voor een overheerlijk koekje. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten zonder tarwe, mais of soja. KONG Snacks zijn de perfecte, gezonde traktaties voor tussendoor. En als extra uitdaging voor uw hond zijn KONG Snack..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Bestellen
Merk: Kong
KONG natuurlijke Spek- en kaassnacks zijn gemaakt van onweerstaanbare spek en cheddar kaas voor een overheerlijk koekje. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten zonder tarwe, mais of soja. KONG Snacks zijn de perfecte, gezonde traktaties voor tussendoor. En als extra uitdaging voor uw hond zij..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7