Menu
Menu
Winkelwagen

Dieetsnacks

Dieetsnacks
Biofood Sensitive Hypoallergeen Skin and Coat hondensnoepjes. Lekkere snack voor honden die gevoelig zijn voor allergieën. Het snoepje ondersteunt de huid, vacht afweer en immuunsysteem BIOFOOD Sensitive (hypoallergeen) gisttabletten met gezonde aminozuren, vitaminen (A, B, D en E) en m..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Ongedierte bestrijden volgens de natuurlijke methode! BIOFOOD smaakvolle en gezonde vlooiensnoepjes met zeewier zitten boordevol aminozuren, vitaminen, en mineralen. Alliine is de reukloze en werkzame stof uit knoflook, die door oraal gebruik van de natuurlijke snoepjes in de bloedbaan terecht..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Blue Tree Cheesie Cheese 3 stuks Blue Tree Cheesie Cheese 3 stuks
Nieuw
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Cheesie Cheese is een overheerlijke gezonde natuurlijke snack voor uw hond! Zeker als de kaas zo lekker, gezond en licht verteerbaar is als deze bijzondere Cheesie Cheese van Blue Tree. Gemaakt van voedingsrijke, lactosevrije melk en hoogwaardige gelatine. Perfect voor gezonde ..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Donuts zijn gemaakt van gezonde, calciumrijke, lactosevrije melk- en rundergelatine en ondersteunen zo de kraakbeen- en botvorming bij onze honden. Puur natuurlijke toevoegingen, zoals rode biet, paprika, spirulina en kurkuma, zorgen voor een bijzondere en gevarieerde kleur- en smaak..
€ 6,26
Excl. BTW:€ 5,17
Bestellen
Blue Tree Cheesie Gugl 2 stuks Blue Tree Cheesie Gugl 2 stuks
Nieuw
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Cheesie Gugls (tulband) zijn gemaakt van voedingsrijke melk en hoogwaardige gelatine. Alle kleuren zijn van 100% natuurlijke oorsprong! Met de verleidelijke Blue Tree Cheesie Gugl kunnen honden ook genieten van de heerlijke traktatie in cakevorm. Het is liefdevol gedecoreerd me..
€ 7,50
Excl. BTW:€ 6,20
Bestellen
Blue Tree Dogarons 7 stuks Blue Tree Dogarons 7 stuks
Nieuw
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Dogarons zijn gemaakt van gezonde, calciumrijke, lactosevrije melk- en rundergelatine en ondersteunen zo de kraakbeen- en botvorming bij onze honden. Puur natuurlijke toevoegingen, zoals rode biet, paprika, spirulina en kurkuma, zorgen voor een bijzondere en gevarieerde kleur- en sma..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Blue Tree Little Bears - 80 gram Blue Tree Little Bears - 80 gram
Nieuw
Merk: Blue Tree
De blue tree Little Bears zijn felgekleurde kleine beren voor onze geliefde kleine en grote honden! Uiteraard gebruiken we geen suiker of kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, smaak- of bewaarmiddelen. Kleine beren krijgen hun natuurlijke kleuren uitsluitend van rode biet, spirulina, petersel..
€ 5,35
Excl. BTW:€ 4,42
Bestellen
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Strawberry Cheese Cakes zijn een zeer kleurrijke en ook nog eens een gezonde snack voor uw hond! Deze traktatie is gemaakt op basis van veel calciumrijke en lactosevrije melk, die de kraakbeen- en botvorming van uw hond stimuleert. De toevoeging van rundergelatine zorgt voor een b..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Bestellen
Merk: Boxby
Proline Boxby Chicken Selection valuepack 325 gram is rijk aan eiwitten en laag in vetten. Deze combinatie van de toppers, bone snack, chew sticks, calcium bone en chicken snacks, zorgt ervoor dat u altijd de snack in huis heeft waar uw hond op die dag zin in heeft. Wordt geleverd in een hersl..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Bestellen
Merk: Boxby
Onze Boxby koudgeperste mini botjes eend is een hondensnack die geschikt zijn voor puppy en volwassen honden. Deze traktatie is hypo-allergeen en bevat één enkel eiwit van eend met een hoog vleesgehalte. Onze koudgeperste traktatie is onze beroemde snack van topkwaliteit gemaakt met een gluten..
€ 2,95
Excl. BTW:€ 2,44
Bestellen
Merk: Boxby
Onze Boxby koudgeperste mini botjes Kalkoen hondensnack is geschikt voor puppy' s en volwassen honden. Deze traktatie is hypo-allergeen en bevat één enkel eiwit van Kalkoen met een hoog vleesgehalte. Onze koudgeperste traktatie is onze beroemde snack van topkwaliteit gemaakt met een gluten- en..
€ 2,95
Excl. BTW:€ 2,44
Bestellen
Merk: Boxby
Onze Boxby koudgeperste Lams mini botjes voor je hond is geschikt voor puppy en volwassen honden. Deze traktatie is hypo-allergeen en bevat één enkel eiwit lamsvlees met een hoog vleesgehalte. Onze koudgeperste traktatie is onze beroemde snack van topkwaliteit gemaakt met een gluten- en graanv..
€ 2,95
Excl. BTW:€ 2,44
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 24