Menu
Menu
Winkelwagen

100% Natuurlijk

100% Natuurlijk

Hondensnack van 100% Puur Natuur!

Voor puur natuur kun je kiezen tussen diverse harde snacks.

Geen kunstmatige toevoegingen of bewerkingen, dus ideaal voor honden met intolerantie of die een speciaal dieet volgen.

Bijvoorbeeld natuurlijke gerookte kauwbotten of glutenvrije snacks, Boxby snacks en nog heel veel meer.

Van zeer klein tot zeer grote snacks, dus voor iedere hond is er wel een gezonde snack te vinden.

Vele snack per meerder stuks in de aanbieding bij online4pets.nl

Goed voor een sterk en  gezond gebit.

Geeft je hond uren kauw plezier.

Gemakkelijk en veilig online te bestellen.
 

Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80-100gram) boxby proline petfood snacks voor maar 10 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt verschillende verantwoorde en lekkere snacks voor honden. Boxby..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80 t/m 140gram) boxby proline petfood snacks voor maar 12 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Deze aanbieding zijn boxby snacks die o.a. EEND/DUCK bevatten. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt vers..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80 t/m 140gram) boxby proline petfood snacks voor maar 12 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Deze aanbieding zijn boxby snacks die kip bevatten. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt verschillende v..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80 t/m 140gram) boxby proline petfood snacks voor maar 12 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Deze aanbieding zijn boxby snacks die o.a. Lam bevatten. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt verschille..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80 t/m 140gram) boxby proline petfood snacks voor maar 12 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Deze aanbieding zijn boxby snacks die o.a. RUND/BEEF bevatten. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt vers..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Merk: Boxby
Super Deal van 4 zakjes (á 80 t/m 140gram) boxby proline petfood snacks voor maar 12 euro! Verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Deze aanbieding zijn boxby snacks die o.a. vis bevatten. Smaken zoals kip, lam, eend, rund, groenten en vis in diverse vormen en hoeveelheden. Boxby maakt ve..
€ 12,00
Excl. BTW:€ 9,92
Bestellen
Merk: Deli Snacks
Natuurlijke kauwstick, wit, is een heerlijke lekkernij om te geven als beloning of gewoon als lekker tussendoortje. Een kauwstick helpt verveling tegen te gaan en voorziet in de natuurlijke kauwbehoefte. Werkt gebitsreinigend. Inhoud: 3 stuks. Afmeting: 12,5  cm. Gewicht: 20-25 gram. ..
€ 3,10
Excl. BTW:€ 2,56
Bestellen
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Candy Ice Exotic is een krokante snack met een fruitachtige topping, in de vorm van een ijsje. Deze graanvrije snack is naast een zeer gezond tussendoortje voor uw hond, ook nog eens een gebit reinigend product. Bevat o.a. runderhuid, gepofte guinoa en abrikoos Door de topping met on..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Candy Ice Red Berry is een krokante snack met een fruitachtige topping, in de vorm van een ijsje. Deze graanvrije snack is naast een zeer gezond tussendoortje voor uw hond, ook nog eens een gebit reinigend product. Bevat o.a. runderhuid, gepofte guinoa en rode biet. Door de topping m..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Bestellen
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Cheesie Cheese is een overheerlijke gezonde natuurlijke snack voor uw hond! Zeker als de kaas zo lekker, gezond en licht verteerbaar is als deze bijzondere Cheesie Cheese van Blue Tree. Gemaakt van voedingsrijke, lactosevrije melk en hoogwaardige gelatine. Perfect voor gezonde ..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Merk: Blue Tree
Een absoluut hoogtepunt! Gezonde Cupcakes voor je geliefde harige vriend! Verwen je trouwe viervoeter zonder een schuldig geweten! De Blue Tree Cheesie Cupcakes zijn gemaakt van voedingsrijke melk en hoogwaardige gelatine. Alle kleuren en decoraties zijn van 100% natuurlijke oorsprong! G..
€ 6,75
Excl. BTW:€ 5,58
Bestellen
Merk: Blue Tree
De Blue Tree Donuts zijn gemaakt van gezonde, calciumrijke, lactosevrije melk- en rundergelatine en ondersteunen zo de kraakbeen- en botvorming bij onze honden. Puur natuurlijke toevoegingen, zoals rode biet, paprika, spirulina en kurkuma, zorgen voor een bijzondere en gevarieerde kleur- en smaak..
€ 6,26
Excl. BTW:€ 5,17
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 216