Menu
Menu
Winkelwagen

Hondenkussens en Matrassen

Hondenkussens en Matrassen

Prachtige kussens en ligmatten voor jou hond!
Hoeveel keuze wil je hebben?! Hier vindt je zoveel verschillende ligzakken, hondenkussens, benchmatrassen en meer, speciaal voor jou rakker. Verkrijgbaar in heel veel soorten maten, kleuren, modellen, materialen, diktes en merken. Bekende merken zoals Boony, Happy House, Napzzz, D&D, Designed by Lotte en nog vele meer. Zo is er altijd wel een geschikte hondenkussen of ligzak te vinden die precies past bij jou, je hond en je interieur. Leuke printjes of juist uni, ovaal of rechthoekig, dik of dun, landelijk of juist strak design? Je vindt het hier bij online4pets. 

Neem rustig een kijkje en laat onze grote assortiment je inspireren op je beste keuze. Neem ook eens een kijkje in onze rubriek hondenbankjes en sofa's. Daar vindt je tevens ook een grote keuze aan manden waar jou kussen mooi bij past. Gemakkelijk en eenvoudig online te bestellen.

Veel snuffelplezier!

Merk: Boon
Mooi ligkussen voorzien van koud- en traagschuim (memory foam) matras verkrijgbaar in 4 maten Ideaal voor honden die last hebben van gewrichtspijnen, herstellende zijn van medische ingreep of gewoon van meer comfort houden. Optimale ondersteuning van spieren en gewrichten. Het kussen is voo..
€ 48,94
Excl. BTW:€ 40,45
Bestellen
Merk: Boon
Mooi ligkussen verkrijgbaar in 4 maten en voorzien van koud- en traagschuim (memoryfoam) matras. Ideaal voor honden die last hebben van gewrichtspijnen, herstellende zijn van medische ingreep of gewoon van meer comfort houden. Optimale ondersteuning van spieren en gewrichten. Het kussen is ..
€ 48,94
Excl. BTW:€ 40,45
Bestellen
Merk: Boon
Mooi orthopedisch ligkussen verkrijgbaar in 4 maten. Het kussen is voorzien van koud- en traagschuim (memoryfoam) matras. Ideaal voor honden die last hebben van gewrichtspijnen, herstellende zijn van medische ingreep of gewoon van meer comfort houden. Optimale ondersteuning van spieren en g..
€ 48,94
Excl. BTW:€ 40,45
Bestellen
Merk: Boon
Zeer luxe langharig grijs imitatiebonte vierkant ligkussen.   Past perfect in de rotan hocker 45cm uit de gelijknamige Est. 1941 serie van Boony. Ook in maat 55 x 55 cm verkrijgbaar voor de grotere hocker 60 cm Maar is uiteraard ook zonder mand een pronkstuk in de kamer Met stevige vu..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Merk: Boon
Zeer luxe hondenkussen uit de est. 1941 serie van Boony.   Gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit langharig (imitatie) bont. Met een stevige vulling. Mooi afgewerkt en aan de voorkant voorzien van een leren label met logo Verkrijgbaar in de kleuren polar white of grizzly brown Tev..
€ 38,95
Excl. BTW:€ 32,19
Bestellen
Merk: Boon
Zeer luxe langharig grijs imitatiebonte vierkant ligkussen.   Past perfect in de rotan hocker 60cm uit de gelijknamige Est. 1941 serie van Boony. Maar is uiteraard ook zonder mand een pronkstuk in de kamer Met stevige vulling, mooi afgewerkt en voorzien van luxe lederen embleem met logo...
€ 35,95
Excl. BTW:€ 29,71
Bestellen
Merk: Boon
Boony 'Est 1941' Ligkussen Ovaal Bruin verkrijgbaar in 3 maten Basic ovaal ligkussen van het merk Boony. Goed te combineren in de rotan ovale mand uit de gelijknamige Boony est. 1941 serie. Voorzien van een ritssluiting, dus de hoes kan gewassen worden. Met als leuk detail een lederen em..
€ 24,94
Excl. BTW:€ 20,61
Bestellen
Merk: Boon
Zeer vierkant luxe langharig bruin imitatiebont ligkussen. Past perfect in de rotan tipi en de rotan hocker uit de gelijknamige Est. 1941 serie van Boony. (zie foto 3) Maar is uiteraard ook zonder mand een pronkstuk in de kamer Met stevige vulling, mooi afgewerkt en voorzien van luxe ledere..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Merk: Boon
Zeer luxe langharig bruin imitatiebont vierkant ligkussen.   Past perfect in de rotan hocker 60cm uit de gelijknamige Est. 1941 serie van Boony. Maar is uiteraard ook zonder mand een pronkstuk in de kamer Met stevige vulling, mooi afgewerkt en voorzien van luxe lederen embleem met logo. ..
€ 35,95
Excl. BTW:€ 29,71
Bestellen
Merk: Boon
Zeer luxe hondenkussen uit de Est 1941 serie van Boony.   Gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit langharig (kunst) bont. Met een stevige vulling. Mooi afgewerkt en aan de voorkant voorzien van een leren label met logo Verkrijgbaar in de kleuren polar white of grizzly brown Past mo..
€ 38,95
Excl. BTW:€ 32,19
Bestellen
Merk: Boon
Zeer luxe langharig wit imitatiebonten ligkussen. Past perfect in de rotan hocker 60 x 60 cm uit de gelijknamige Est. 1941 serie van Boony. Maar is uiteraard ook zonder mand een pronkstuk in de kamer Met stevige vulling, mooi afgewerkt en voorzien van luxe lederen embleem met logo. Een h..
€ 35,95
Excl. BTW:€ 29,71
Bestellen
Merk: Boon
Zeer luxe honden kussen van zeer hoogwaardige kwaliteit.   Voorzien van heerlijk zacht langharig (kunst) bont. Met een stevige vulling. Mooi afgewerkt en aan de voorkant voorzien van een leren label met logo Verkrijgbaar in de kleuren polar white of grizzly brown Past mooi in de ro..
€ 38,95
Excl. BTW:€ 32,19
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 139