Menu
Menu
Winkelwagen

Veldlijnen

Veldlijnen

Gebruik een lange looplijn, ook wel veldlijn genoemd.
Met een veldlijn kun je je hond gecontroleerde vrijheid geven.
Door je hond te helpen om de juiste keuze te maken zodra een andere hond aangeeft ruimte te willen.
Uitstekend geschikt om de hond ook in de verte onder controle te hebben, voor op de camping of voor speurwerk.

Online4pets heeft naast deze lijnen ook vele vervoersmiddelen. Voor in de auto of op de fiets. Handig voor het vervoeren van je hond naar dierenarts, op vakantie of naar shows. Diverse kleuren, maten, merken en materialen. Neem gerust even een kijkje en je vind altijd wel een geschikt product dat precies past bij jou en je hond. Mis je toch nog een product? Vertel het ons en wij doen er alles aan om het product toe te voegen in ons assortiment.

De coachi trainingslijn is ideaal om veilig buiten te trainen. Hiermee kunt u uw hond meer vrijheid geven terwijl u de controle behoudt in nieuwe situaties, perfect voor puppy’s, nieuw verworven en nerveuze honden.  Lengte 10 meter. Ook andere trainingslijnen verkrijgbaar van coachi collectie..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Bestellen
De coachi trainingslijn is ideaal om veilig buiten te trainen. Hiermee kunt u uw hond meer vrijheid geven terwijl u de controle behoudt in nieuwe situaties, perfect voor puppy’s, nieuw verworven en nerveuze honden.  Lengte 5 meter. Ook andere trainingslijnen verkrijgbaar van coachi collectie ..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Bestellen
Een geweldige oplossing om een puppy of pas verworven hond te leren hoe hij zich thuis moet gedragen. De Puppy Trainingslijn is een handig hulpmiddel om de training te vereenvoudigen en ongewenst gedrag op een positieve manier te onderbreken. Lengte 2.5 meter Ook andere trainingslijnen verkri..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Bestellen
De coachi trainingslijn is ideaal om veilig buiten te trainen. Hiermee kunt u uw hond meer vrijheid geven terwijl u de controle behoudt in nieuwe situaties, perfect voor puppy’s, nieuw verworven en nerveuze honden. De waterdichte buitenkant houdt de lijn droog, zodat deze onder alle omstandigheden..
€ 41,95
Excl. BTW:€ 34,67
Bestellen
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4