Menu
Menu
Winkelwagen

Nylon Halsbanden

Nylon Halsbanden

Hier vindt u een groot assortiment aan nylon halsbanden.

In vele kleuren, maten, modellen en bekende merken.

Voor iedere hond is er wel een geschikte halsband te vinden!

Voor bijpassende lijnen, ook in vele kleuren en maten kunt vinden bij nylon lijnen.

 

Mist u misschien een product? Vraag het ons en wij doen er alles aan om het product toe te voegen in ons assortiment.

Merk: Beeztees
Dit handige verstelbare borsttuig is makkelijk bij uw hond om te doen. Voorzien van enkele rubberen gespen om het nylon op de plaatsen waar het dubbel is, bij elkaar te houden. Deze rubberen gespjes zijn in een hippe felle kleur, zodat het geheel een fraai uiterlijk geeft. Model: instap. ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Beeztees
Dit handige verstelbare borsttuig is makkelijk bij uw hond om te doen. Voorzien van enkele rubberen gespen om het nylon op de plaatsen waar het dubbel is, bij elkaar te houden. Deze rubberen gespjes zijn in een hippe felle kleur, zodat het geheel een fraai uiterlijk geeft. Model: instap. Me..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Bestellen
Merk: Beeztees
Deze stoere Beeztees Eyes hondenhalsband maakt jouw hond blij! Deze effectieve halsband is verstelbaar en is gemaakt van sterk nylon. De halsband is voorzien van een soort rubberen gespje in een felle kleur, wat zorgt voor een vrolijk accent. De Beeztees Eyes halsband kan gemakkelijk wor..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,46
Bestellen
Merk: Beeztees
Deze eenvoudige maar hippe Nylon Halsband Geo is verstelbaar. Heeft als extra accent een rubberen gesp in een felle kleur, zodat het geheel een fraai uiterlijk geeft. De Nylon Halsband Geo is voorzien van een stevige kliksluiting, metalen ring voor looplijn en details van felle kleuren. Hie..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,46
Bestellen
Merk: Beeztees
Ben jij ook een beetje verliefd op jouw eigen hond? Geef hem of haar dan nu de Beeztees Heart Hondenhalsband. Deze hondenhalsband met vrolijke hartjesprint is verstelbaar en heeft een handige kliksluiting. De halsband is voorzien van een soort rubberen gespje in een felle kleur, wat zorg..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,46
Bestellen
Merk: Beeztees
Deze vrolijke Beeztees Huvos Multi kleur hondenhalsband maakt jouw hond blij! Deze effectieve halsband is verstelbaar en is gemaakt van sterk nylon. De halsband is voorzien van een soort rubberen gespje in een felle kleur, wat zorgt voor een vrolijk accent. De Beeztees Huvos halsband kan..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,46
Bestellen
Merk: Beeztees
Met de Beeztees Memphis hondenhalsband kan jouw hond zeker gezien worden! Deze vrolijk gekleurde halsband geeft jouw hond net iets extra’s. Deze hondenhalsband is verstelbaar en heeft een handige kliksluiting. Deze halsband is voorzien van een soort rubberen gespje in een felle gele kleu..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,46
Bestellen
Merk: Beeztees
Deze vrolijke Beeztees Mucadi Multi kleur hondenhalsband maakt jouw hond blij! Deze effectieve halsband is verstelbaar en is gemaakt van sterk nylon. De halsband is voorzien van een soort rubberen gespje in een felle kleur, wat zorgt voor een vrolijk accent. De Beeztees Mucadi halsband k..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,46
Bestellen
Merk: Beeztees
Deze vrolijke Beeztees Scribbles hondenhalsband maakt jouw hond blij! Deze effectieve halsband is verstelbaar en is gemaakt van sterk nylon. De halsband is voorzien van een soort rubberen gespje in een felle kleur, wat zorgt voor een vrolijk accent. De Beeztees Scribbles halsband kan gem..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,46
Bestellen
Merk: Beeztees
Deze eenvoudige maar hip gekleurde Nylon Halsband Square is verstelbaar en heeft als extra accent een rubberen gesp in een felle kleurZodat het geheel een fraai uiterlijk geeft. De Nylon Halsband Square is voorzien van een stevige kliksluiting, metalen ring voor looplijn en details van felle kleure..
€ 5,25
Excl. BTW:€ 4,34
Bestellen
Merk: Beeztees
Deze vrolijke Beeztees Stars hondenhalsband maakt jouw hond blij! OP=OP!!Deze effectieve halsband is verstelbaar en is gemaakt van sterk nylon. De halsband is voorzien van een soort rubberen gespje in een felle kleur, wat zorgt voor een vrolijk accent. De Beeztees Stars halsband kan gemakkelijk word..
€ 5,25
Excl. BTW:€ 4,34
Bestellen
Merk: Beeztees
Deze eenvoudige maar hippe Nylon Halsband Stripes is verstelbaar Heeft als extra accent een rubberen gesp in een felle kleur, zodat het geheel een fraai uiterlijk geeft. De Nylon Halsband Stripes is voorzien van een stevige kliksluiting, metalen ring voor looplijn en details van felle kleuren...
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,46
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 64