Menu
Menu
Winkelwagen

Flexi met Tape

Flexi met Tape
Merk: Flexi
Een perfect rollijn uit de collectie van Flexi. Met reflecterende looplijn (tape/band) en reflecterende details, voor nog meer zichtbaarheid en veiligheid. Maximale looplengte 8 meter. Zeer geschikt voor krachtige honden. Maat M voor honden tot 25kg. en maat L voor honden met max. aan lichaa..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Merk: Flexi
Een perfecte rollijn van het bekende merk Flexi. Giant rollijn XL is geschikt voor zeer grote en sterke honden met een gewicht van meer dan 50kg! Alle flexi-lijnen worden bij de hoogst mogelijke kwaliteitseisen in Duitsland gefabriceerd. Elke lijn doorloopt meer dan 90 kwaliteitscontroles v..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn NEON Tape L - Max. 50kg Een perfect rollijn uit de collectie van Flexi. Met 2 reflecterend zijdes en reflecterende bandlijn en bijtriem (beginstuk van de lijn) voor nog meer zichtbaarheid en veiligheid op straat. Maximale vrije looplengte van 5 meter. Maat L Band/Tape lijn voor h..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Tape L 5 meter is verkrijgbaar in 3 kleuren De klassieke rollijn die nog meer verbeterd is. Het rem/stop systeem is beter dan ooit! Verkrijgbaar in diverse kleuren en tevens in diverse maten. Comfortabel in de hand en gebruik. New Classic Band L heeft een rei..
€ 23,95
Excl. BTW:€ 19,79
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Tape L 8 meter is verkrijgbaar in 3 kleuren De klassieke rollijn die nog meer verbeterd is. Het rem/stop systeem is beter dan ooit! Verkrijgbaar in diverse kleuren en tevens in diverse maten. Comfortabel in de hand en gebruik. New Classic Band L heeft een rei..
€ 32,95
Excl. BTW:€ 27,23
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Tape M 5 meter is verkrijgbaar in 4 kleuren De klassieke rollijn die nog meer verbeterd is. Het rem/stop systeem is beter dan ooit! Verkrijgbaar in diverse kleuren en tevens in diverse maten. Comfortabel in de hand en gebruik. New Classic Band M heeft een rei..
€ 21,50
Excl. BTW:€ 17,77
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Tape XS 3 meter is verkrijgbaar in 4 kleuren. Geschikt voor honden tot 12kg.    Met de nieuwe lijn van de Flexi rollijnen heeft uw hond weer de ruimte terwijl het toch aangelijnd rondloopt  .  In vergelijking met de oude classic lijn zijn er wel wat veranderingen. ..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Bestellen
Merk: Flexi
De Xtreme serie van flexi is een hightech rollijn, geschikt voor honden tot 20kg aan lichaamsgewicht. Hij is gemaakt met bijzonder slijtvaste materialen. Voor de tape is bij de flexi Xtreme extreem duurzaam garen gebruikt. In combinatie met het elastische softstop-element aan het uiteinde v..
€ 26,95
Excl. BTW:€ 22,27
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi LED Lighting System - Inclusief batterijen Eenvoudig te bevestigen Duidelijk zichtbaar voor iedereen. Deze LED lamp beschikt over twee aparte lampjes: een voor-en achterlicht. Zo is het duidelijk voor iedereen waar u loopt. Specificatie: - Apart instelbare voor- en achter lic..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi LED Lighting System - Inclusief batterijen - Eenvoudig te bevestigen Duidelijk zichtbaar voor iedereen. Deze LED lamp beschikt over twee aparte lampjes: een voor-en achterlicht. Zo is het duidelijk voor iedereen waar u loopt. Specificatie: - Apart instelbare voor- en achter l..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10