Menu
Menu
Winkelwagen

Flexi met Koord

Flexi met Koord
Merk: Flexi
Een perfecte reflecterende rollijn uit de collectie van Flexi. Met 2 reflecterend zijdes en reflecterende koord en bijtriem (beginstuk van de lijn) voor nog meer zichtbaarheid en veiligheid. Maximale looplengte 5 meter. Maat S voor honden tot 12kg. en maat M voor honden met max. aan lichaam..
€ 17,96
Excl. BTW:€ 14,84
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Cord M met 5 meter looplengte en geschikt voor honden met een max. van 20kg aan lichaamsgewicht. De New Classic is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Flexi staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle flexi-lijnen worden bij de hoogst mogelijke kwaliteitseisen..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Flexi
Deze Flexi hondenlijn is verkrijgbaar in 4 kleuren. Flexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenlijnen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. ..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Bestellen
Merk: Flexi
Deze hondenlijn is verkrijgbaar in 4 kleuren en is geschikt voor honden tot max. 12kg. Flexi rollijnen zijn al jaren de beste rollijnen die je kan bezitten. De flexi lijn heeft een 5 meter lang koord. Tussen de musketonhaak en de koord zit een stukje tapelijn. De flexi heeft een tijdel..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Cord S 8 m is verkrijgbaar in 4 kleuren en geschikt voor honden tot 12kg   Flexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenlijnen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duu..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Cord XS 3 meter is verkrijgbaar in 4 kleuren De looplijn is geschikt voor honden tot 8kg  Handig rem en terughaal systeem.  Flexi staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Tevens meer flexilijnen verkrijgbaar in onze webshop   Merk: Flexi Product: Hondenl..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 9,05
Bestellen
Merk: Flexi
Deze hondenlijn is verkrijgbaar in 5 hippe kleuren. Prachtige comfortabele rollijn geschikt voor hond, kat en andere huisdieren tot max. 20kg aan lichaamsgewicht. Door het unieke design is het zeer comfortabel in de hand en is een lichtgewicht model. Tevens een comfortabele remsysteem en vo..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Bestellen
Merk: Flexi
Prachtige comfortabele rollijn verkrijgbaar in 5 hippe kleuren. Deze lijn is geschikt voor hond, kat en andere huisdieren tot max. 20kg aan lichaamsgewicht. Door het unieke design is het zeer comfortabel in de hand en is een lichtgewicht model. Tevens een comfortabele remsysteem en voorzien..
€ 26,95
Excl. BTW:€ 22,27
Bestellen
Merk: Flexi
Deze flexi hondenlijn is verkrijgbaar in 5 hippe kleuren. Prachtige comfortabele rollijn geschikt voor hond, kat en andere huisdieren tot max. 12 kg aan lichaamsgewicht. Door het unieke design is het zeer comfortabel in de hand en is een lichtgewicht model. Tevens een comfortabele remsystee..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Bestellen
Merk: Flexi
Deze flexi hondenlijn is verkrijgbaar in 5 hippe kleuren. Prachtige comfortabele rollijn geschikt voor hond, kat en andere huisdieren tot max. 8 kg. aan lichaamsgewicht. Door het unieke design is het zeer comfortabel in de hand en is een lichtgewicht pocket model. Tevens een comfortabele re..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Merk: Flexi
Prachtige comfortabele rollijn verkrijgbaar in 5 hippe kleuren. Deze hondenlijn is geschikt voor honden tot max. 20kg aan lichaamsgewicht. Door het unieke design is het zeer comfortabel in de hand en is een lichtgewicht model. Tevens een comfortabele remsysteem en voorzien van zachte onderd..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Bestellen
Merk: Flexi
Prachtige comfortabele rollijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze lijn is geschikt voor hond, kat en andere huisdieren tot max. 20kg aan lichaamsgewicht. Door het unieke design is het zeer comfortabel in de hand en is een lichtgewicht model. Tevens een comfortabele remsysteem en voorzien..
€ 26,50
Excl. BTW:€ 21,90
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 37