Menu
Menu
Winkelwagen

Flexi Lijnen

Flexi Lijnen
Merk: Flexi
De flexi Multi box is een poepzakhouder en/of een snackbox. Voor lekkernijen of rol poepzakjes. Geschikt voor de flexi New Comfort, flexi New Classic, flexi New Neon en flexi Black Design S, M en L   Merk: Flexi Product: Houder voor snacks of poepzakjes Model: Multibox Gemakkeli..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Bestellen
Merk: Flexi
Een perfect rollijn uit de collectie van Flexi. Met reflecterende looplijn (tape/band) en reflecterende details, voor nog meer zichtbaarheid en veiligheid. Maximale looplengte 8 meter. Zeer geschikt voor krachtige honden. Maat M voor honden tot 25kg. en maat L voor honden met max. aan lichaa..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Merk: Flexi
Een perfecte rollijn van het bekende merk Flexi. Giant rollijn XL is geschikt voor zeer grote en sterke honden met een gewicht van meer dan 50kg! Alle flexi-lijnen worden bij de hoogst mogelijke kwaliteitseisen in Duitsland gefabriceerd. Elke lijn doorloopt meer dan 90 kwaliteitscontroles v..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Bestellen
Merk: Flexi
Een perfecte reflecterende rollijn uit de collectie van Flexi. Met 2 reflecterend zijdes en reflecterende koord en bijtriem (beginstuk van de lijn) voor nog meer zichtbaarheid en veiligheid. Maximale looplengte 5 meter. Maat S voor honden tot 12kg. en maat M voor honden met max. aan lichaam..
€ 17,96
Excl. BTW:€ 14,84
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn NEON Tape L - Max. 50kg Een perfect rollijn uit de collectie van Flexi. Met 2 reflecterend zijdes en reflecterende bandlijn en bijtriem (beginstuk van de lijn) voor nog meer zichtbaarheid en veiligheid op straat. Maximale vrije looplengte van 5 meter. Maat L Band/Tape lijn voor h..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Cord M met 5 meter looplengte en geschikt voor honden met een max. van 20kg aan lichaamsgewicht. De New Classic is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Flexi staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle flexi-lijnen worden bij de hoogst mogelijke kwaliteitseisen..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Bestellen
Merk: Flexi
Deze Flexi hondenlijn is verkrijgbaar in 4 kleuren. Flexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenlijnen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. ..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Bestellen
Merk: Flexi
Deze hondenlijn is verkrijgbaar in 4 kleuren en is geschikt voor honden tot max. 12kg. Flexi rollijnen zijn al jaren de beste rollijnen die je kan bezitten. De flexi lijn heeft een 5 meter lang koord. Tussen de musketonhaak en de koord zit een stukje tapelijn. De flexi heeft een tijdel..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Cord S 8 m is verkrijgbaar in 4 kleuren en geschikt voor honden tot 12kg   Flexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenlijnen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duu..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Cord XS 3 meter is verkrijgbaar in 4 kleuren De looplijn is geschikt voor honden tot 8kg  Handig rem en terughaal systeem.  Flexi staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Tevens meer flexilijnen verkrijgbaar in onze webshop   Merk: Flexi Product: Hondenl..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 9,05
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Tape L 5 meter is verkrijgbaar in 3 kleuren De klassieke rollijn die nog meer verbeterd is. Het rem/stop systeem is beter dan ooit! Verkrijgbaar in diverse kleuren en tevens in diverse maten. Comfortabel in de hand en gebruik. New Classic Band L heeft een rei..
€ 23,95
Excl. BTW:€ 19,79
Bestellen
Merk: Flexi
Flexi Rollijn New Classic Tape L 8 meter is verkrijgbaar in 3 kleuren De klassieke rollijn die nog meer verbeterd is. Het rem/stop systeem is beter dan ooit! Verkrijgbaar in diverse kleuren en tevens in diverse maten. Comfortabel in de hand en gebruik. New Classic Band L heeft een rei..
€ 32,95
Excl. BTW:€ 27,23
Bestellen
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 48