Menu
Menu
Winkelwagen

Anti Blaf

Anti Blaf

Hier vindt je de collectie van anti blaf halsbanden.

De halsbanden zijn er in verschillende maten, merken, kleuren en modellen.

De halsbanden trainen je hond te stoppen met het overmatig blaffen of huilen op een doeltreffende en humane manier wanneer hij wordt gedragen.

Door lichte trillingen wanneer je hond gaat blaffen of huilen, wordt je hond gestimuleerd het te laten.

De halsbanden hebben vaak verschillende sterktes, zodat het perfect aangepast kan worden op het blaf en huilgedrag van jou viervoeter.

Merk: Petsafe
Petsafe Anti Blafband Batterij 6 Volt Batterij voor de volgende banden: - Ultralight Sonic Bark Control Collar - Deluxe Bark Control Collar - Bark Control Collar 6 Volt. RFA-18 Art.nr. 022 0440..
€ 7,50
Excl. BTW:€ 6,20
Bestellen
Merk: Petsafe
De Petsafe Anti blafband stopt het blaffen op een doeltreffende en humane manier wanneer hij wordt gedragen. Als de trillingen van het geblaf van Uw hond de trillingdetector activeert, wordt een statische correctie toegediend via de contactpunten. De anti blafband begint met het laagste van de..
€ 86,95
Excl. BTW:€ 71,86
Bestellen
Merk: Petsafe
Dit anti blaf huisje helpt ongewenst geblaf van uw hond en van de buren tegen te gaan. Geschikt om op te hangen/monteren op een boom, muur of tuinhekpaal. Veilig en effectief voor honden van alle groottes en rassen. Hij werkt met ultrasoon geluid om onaangenaam geblaf tegen te gaan. Herk..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 74,34
Bestellen
Merk: Petsafe
Anti blafband d.m.v. ultrasone. Werkt op geluid. Gebruikt een hoog maar onschadelijk geluidssignaal, om het blaffen te beletten.   Deze antiblafband is voor de kleinste honden geschikt met zijn gewicht van slechts 30 gram. De silencer kan worden bevestigd aan de bestaande halsband (max 2.5..
€ 48,94
Excl. BTW:€ 40,45
Bestellen
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4