Menu
Menu
Winkelwagen

Anti Blaf

Anti Blaf
Merk: Petsafe
De VBC-10 vibrerende blafbeheersing heeft 2 hoofdfuncties die zijn ontworpen om de trainingsfase te verkorten en goed gedrag te stimuleren. Ten eerste biedt de halsband 10 combinaties van corrigerende vibraties. Wanneer de hond blaft, wordt vanuit één van de twee vibratiepunten een vibratie geleverd..
€ 99,95
Excl. BTW:€ 82,60
Bestellen
Merk: Petsafe
Petsafe Anti Blafband Batterij 6 Volt Batterij voor de volgende banden: - Ultralight Sonic Bark Control Collar - Deluxe Bark Control Collar - Bark Control Collar 6 Volt. RFA-18Art.nr. 022 0440..
€ 7,50
Excl. BTW:€ 6,20
Bestellen
Merk: Petsafe
De Petsafe Anti blafband stopt het blaffen op een doeltreffende en humane manier wanneer hij wordt gedragen.Als de trillingen van het geblaf van Uw hond de trillingdetector activeert, wordt een statische correctie toegediend via de contactpunten. De anti blafband begint met het laagste van de ze..
€ 84,95
Excl. BTW:€ 70,21
Bestellen
Merk: Petsafe
Dit anti blaf huisje helpt ongewenst geblaf van uw hond en van de buren tegen te gaan. Geschikt om op te hangen/monteren op een boom, muur of tuinhekpaal. Veilig en effectief voor honden van alle groottes en rassen. Hij werkt met ultrasoon geluid om onaangenaam geblaf tegen te gaan. Herkent het blaf..
€ 89,94
Excl. BTW:€ 74,33
Bestellen
Merk: Petsafe
Anti blafband d.m.v. ultrasone. Werkt op geluid. Gebruikt een hoog maar onschadelijk geluidssignaal, om het blaffen te beletten. Deze antiblafband is voor de kleinste honden geschikt met zijn gewicht van slechts 30 gram. De silencer kan worden bevestigd aan de bestaande halsband (max 2.5 cm breed) D..
€ 48,94
Excl. BTW:€ 40,45
Bestellen
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5