Menu
Menu
Winkelwagen

Drinkfontein

Drinkfontein
Merk: Boon
De Ellipse drinkfontein voorziet in de behoefte van fris, helder en stromend water voor uw huisdier. Stromend drinkwater is erg belangrijk voor uw huisdier. Het motiveert uw hond of kat om voldoende te drinken. Dit voorkomt kristalvorming in de urinewegen en draagt bij aan een algehele goed..
€ 28,96
Excl. BTW:€ 23,93
Bestellen
Catit Drinkfontein Flower 1.5ltr - MINI Catit Drinkfontein Flower 1.5ltr - MINI
-17%
Merk: Cat it
Vers, sprankelend water en een evenwichtige vochtbalans zijn voor katten enorm belangrijk om een gezonde nierfunctie te bevrderen en infecties van de urinewegen te voorkomen. Jong of oud – de Catit 2.0 Flower Fountain MINI is de perfecte drinkoplossing voor katten van iedere leeftijd. De levering..
€ 24,95 € 29,95
Excl. BTW:€ 20,62
Bestellen
Catit Drinkfontein Flower 2.0 Filters - 2 stuks Catit Drinkfontein Flower 2.0 Filters - 2 stuks
-20%
Merk: Cat it
Vervangingfilters geschikt voor de originele Flower Fountain Groen/Wit, roestvrijstalen en LED-model. Filter cartridges geleverd in verpakkingen van 2, 5 en 12 stuks De Catit Senses 2.0 Flower Fountain is een drinkfontein voor uw kat. De fonteinen zelf zijn verkrijgbaar in de modellen Flowe..
€ 11,95 € 14,96
Excl. BTW:€ 9,88
Bestellen
Catit Drinkfontein Flower 3ltr - Groen Catit Drinkfontein Flower 3ltr - Groen
-25%
Merk: Cat it
Vers, sprankelend water en een vochtbestand in evenwicht zijn voor katten en honden enorm belangrijk, om het gezond functioneren van de nieren te stimuleren en infecties van de urinewegen te voorkomen. Jong of oud - de Catit 2.0 Flower Fountain is de perfecte oplossing om katten van iedere leefti..
€ 32,95 € 43,95
Excl. BTW:€ 27,23
Bestellen
Catit Drinkfontein Flower 3ltr - RVS/Wit Catit Drinkfontein Flower 3ltr - RVS/Wit
-20%
Merk: Cat it
Als het gewone waterbakje van je kat hem niet stimuleert om te drinken, is het tijd voor een spetterende drinkfontein! De Catit Flower Drinkfontein van RVS is een sierlijke en aantrekkelijke bron van vers water voor dorstige katten die niet veel moeten hebben van een gewoon waterbakje.   Het wa..
€ 39,95 € 49,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Catit Drinkfontein Flower Led 3ltr - Blauw Catit Drinkfontein Flower Led 3ltr - Blauw
-20%
Merk: Cat it
De LED Flower Fountein 2.0 is direct herkenbaar aan de opvallende blauwe bovenkant, die speciaal is ontworpen om water vast te houden. Een evenwichtige vochtbalans is erg belangrijk voor elke kat. Gelukkig biedt de Catit Senses 2.0 drinkfontein led de perfecte uitkomst! Doordat het water voortdur..
€ 39,95 € 49,95
Excl. BTW:€ 33,02
Bestellen
Merk: Beeztees
Deze Waterfontein geeft je hond verkoeling op warme dagen.Dankzij de Splashy drinkfontein kan je hond buiten altijd bij lekker vers water.Maar nog leuker, ook spelen met de waterstraal.De Fontein sluit je gemakkelijk aan op een tuinslang en is dan direct klaar voor gebruik.Je hond kan met zijn poot ..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Bestellen
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7