Categorieën
Home » Groothandel dierenwinkel Ga door naar de webshop

Groothandel dierenwinkel

Het assortiment van een groothandel en de service van een dierenwinkel

Bent u op zoek naar een ervaren groothandel met het gemak van een dierenwinkel webshop? Dan bent u aan het juiste adres bij Online4Pets. Wij hebben een ruime ervaring in de online verkoop van dierenbenodigdheden en bieden alles wat een dierenwinkel in huis hoort te hebben. Zo bent u bij ons van harte welkom voor speelgoed, riemen, halsbanden en vele andere producten. Neem gerust even een kijkje in onze webshop. U vindt er een uitgebreid en veelzijdig assortiment.

De gemakken van zowel groothandel als dierenwinkel

Wij hebben meer dan 10.000 artikelen op voorraad en bieden u daarmee een bijzonder ruim assortiment. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd vinden wat ze nodig hebben. En kunt u een bepaald product niet vinden? Laat het ons dan weten, dan bestellen we het gewoon zelf v oor u!

De tevredenheid van onze klanten staat voorop. Eenvoudig betalen en snel in huis!

Contact

Wij combineren het zakelijke aspect van een groothandel met de vriendelijke service van een dierenwinkel. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor eventuele vragen of een vrijblijvend advies. Bel met 06 – 30 24 28 26 of stuur een mail naar [email protected].


Interessant? Deel deze pagina