Volières en vogelkooien

Volières en vogelkooien

Volières en vogelkooien

Prachtige volieres en vogelkooien van diverse bekende merken, zoals Imac of Voltrega. Voor iedere vogelsoort is er wel een geschikte kooi te vinden die past bij alle behoeftes van jou vogel(s).

Vindt je niet de kooi of product die je zoekt? Vertel het ons en wij doen er alles aan om het product voor je toe te voegen in ons assortiment.

Welke kooi heeft mijn vogel nodig?

 

Er zijn een aantal punten waar u op moet letten bij de aanschaf van een vogelkooi. Een houten vogelkooi is bijvoorbeeld nooit geschikt voor kromsnavels, deze zullen binnen de kortste keren de houten kooi kapot knagen. Kromsnavels en papegaaien houden erg van klimmen, daarom is het belangrijk om ten minste twee zijdes van de kooi met horizontale spijlen te hebben, zodat ze omhoog kunnen klimmen via de kooi. Over het algemeen is het altijd: Hoe groter de kooi, hoe beter het voor uw vogel is. In de natuur hebben ze tenslotte alle vrijheid en kunnen ze grote afstanden vliegen. Waar u wel rekening mee kunt houden bij de aanschaf: Gaat uw vogel regelmatig of bijna hele dagen uit de kooi? Dan heeft u misschien niet een hele grote kooi nodig. Blijft uw vogel het grootste gedeelte van de dag in de kooi? Dan heeft hij zeker veel ruimte nodig!

 


Voltrega vogelkooi "Two Birds"

Voltrega vogelkooi "Two Birds"

Mooie vogelkooien in 3 maten verkrijgbaar van het Spaanse merk Voltrega.De kooien zijn voorzien van ..

€ 47,95 Excl. BTW: € 39,63

Voltrega Voliere 420

Voltrega Voliere 420

Voltrega voliere 420 Prachtige voliere op wielen. Gemakkelijk te verplaatsen door zwenk wieltjes..

€ 124,95 Excl. BTW: € 103,26

Voltrega Voliere 430

Voltrega Voliere 430

Prachtige voliére van het bekende merk Voltrega. Verkrijgbaar in groen/grijs of grijs. Met een leuk ..

€ 154,95 Excl. BTW: € 128,06

1 - 3 van 3 (1 pagina's)