Houten hondenmand kopen?


    Houten hondenmand kopen voor zeer aantrekkelijkeprijzen

    Een uitstekende kwaliteit, garantie en snellelevering staan bij ons hoog in het vaandel

    Een houten hondenmand past in elk interieur

    Houten hondenmanden zijn eenvoudig tepersonaliseren

    Geen verzendkosten bij bestellingen boven € 50,-Wil je voor je trouwe viervoetereen hondenmand kopen? Heb je dan al weleens aan een houten hondenmand gedacht? OpOnline 4 Pets kun je een houten hondenmand voor zeer aantrekkelijkeprijzen kopen. Houten hondenmanden zijn verkrijgbaar in verschillende soortenen maten. Let er op dat de hondenmand qua maat goed bij je hond past. Niet tegroot en ook zeker niet te klein. Houd rekening met de hoogte van de instap,zodat je hond eenvoudig in en uit de mand kan stappen.

De voordelen van een houten hondenmand

Het grootste voordeel van een houtenhondenmand is dat het materiaal hout goed bewerkt kan worden. Zowel quauiterlijk als qua stevigheid. De houten hondenmand is een ware eyecatcher in jeinterieur. Ook is een hondenmand van hout eenvoudig schoon te maken. En hetkussen wat je er in legt, ligt los, dus kan gemakkelijk gewassen worden.Hierdoor is het ‘huisje’ van je trouwe viervoeter altijd lekker fris.

Wil je een houten hondenmandkopen? Bij Online 4 Pets hebben we verschillende houten hondenmanden vande meest bekende merken zoals Beeztees en Designed by Lotte.

Snel een hondenmand kopen op Online 4 Pets

Of de huidige hondenmand nou aanvervanging toe is of je gewoon op zoek bent naar een leuke houten hondenmand: op Online 4 Pets kun je snel en eenvoudig een hondenmand kopen. En is je bestellingboven de 50 euro? Dan betaal je geen verzendkosten.


Heb je een vraag, ben je op zoek naar een specifiekproduct of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvendcontact met ons op. Wij helpen je graag.