Drinkfontein

Drinkfontein

Slurpen is toegestaan!

Heerlijk vers gefilterd en stromend water voor je hond en/of kat. Net als mensen hebben dieren water nodig om te overleven. Het lichaam van de hond en kat bestaat voor ongeveer 70 % uit water. Het aanmoedigen van uw huisdier om meer water te drinken helpt mee aan een gezonder leven.

De fonteinen komen tegemoet aan de behoefte van je huisdier voor een continue beschikbaarheid van water. Circulerend water met een grote blootstelling aan zuurstof levert fris smakend, koud, gefilterd water met veel gezondheids voordelen. Het aanmoedigen van met name honden om meer vers water te drinken helpt een gezonde nierfunctie te behouden en blaasgruis te voorkomen. Door de dierenarts aangeraden. Let op: het advies is om elke 4-6 weken de pomp te ontkalken, dit om kalkafzetting te voorkomen. Verkrijgbaar in diverse modellen en merken.

Online4pets heeft ook vele honden/katten speeltjes. Groot assortiment van diverse merken en soorten. Met of zonder geluid, flostouw of knuffel, hard of zacht, leerzaam of actief, nylon, pluche of latex? Je kan het zo gek niet bedenken en wij hebben het. Merken zoals o.a. Kong, Boon, Adori en Happy Pet. Gegarandeerd voor uren speelplezier voor jou en je trouwe viervoeter!


Boon Drinkfontein Ellipse 1,5 ltr

Boon Drinkfontein Ellipse 1,5 ltr

Boon Drinkfontein Ellipse 1,5 ltrDe Ellipse drinkfontein voorziet in de behoefte van fris, helder en..

€ 21,95 Excl. BTW: € 18,14

Waterfontein Splashy

Waterfontein Splashy

Deze Waterfontein geeft je hond verkoeling op warme dagen.Dankzij de Splashy drinkfontein kan je hon..

€ 23,95 Excl. BTW: € 19,79

1 - 2 van 2 (1 pagina's)