Bia Bedden

Bia Bedden

Luxe kunstlederen bedden en matrassen van BIA BED


Een bed voor je hond, het Bia Bed

Misschien ben je al bekend met dit hondenbed, misschien heb je er nog nooit van gehoord. Het Bia Bed, een ware sensatie in hondenland. Dit bed is van Zweedse oorsprong en wordt door menigeen benoemd als beste hondenbed ooit. Weinig honden in Zweden slapen in iets anders dan het Bia Bed. Het bed bevat een sterke hoes van kunstleer, dit is erg duurzaam en natuurlijk makkelijk schoon te maken en te houden. Er zijn meerdere maten beschikbaar, zodat het Bia Bed beschikbaar is voor de kleinste én voor de grootste hond. Bovendien kun je ook uit verschillende kleuren kiezen.

Waarom kiezen voor het Bia Bed?

Het Bia Bed heeft een opstaande rand, dit om tocht te voorkomen. Daarbij heeft het bed een warme en zachte kern, hierdoor is er geen druk op de ellebogen van je hond en ontstaan er geen blessures. Hardere materialen kunnen namelijk blessures aan de ellebogen veroorzaken. De betreffende kern in het Bia Bed is gemaakt van polyether en zorgt dus voor het ontzien van de gewrichten, maar geeft je hond direct steun in zijn rug. Het Bia Bed weegt relatief weinig en is zoals gezegd gemaakt van kunstleer. Je kunt het bed dus gemakkelijk verplaatsen en goed schoonmaken. De hondeneigenaren die daadwerkelijk in het bezit zijn van het Bia Bed geven echter aan dat het grootste voordeel van de aanschaf toch wel is dat de hond het gewoon super lekker vindt liggen.

Schoonmaken

Het Bia Bed heeft één jaar garantie en is vanwege het materiaal makkelijk schoon te maken en makkelijk te onderhouden. Schoonmaken heeft niet meer nodig dan warm water met groene zeep. Aangezien het Bia Bed een kunstleren hoes bevat wordt zelfs afgeraden om sterker schoonmaakmiddel te gebruiken, in verband met het beschadigen/aantasten van het leer. Daar tegenover staat dan wel weer dat de kunstleren hoezen los te bestellen zijn, dus zelfs als de hoes beschadigt hoef je niet direct een heel nieuw Bia Bed aan te schaffen.

Online4pets heeft een groot assortiment, maar mis je toch nog iets? Vertel het ons en wij doen er alles aan om het product voor jou en je huisdier toe te voegen in onze webshop. Volg en like ons op Facebook voor diverse en speciale acties, aanbiedingen, wedstrijden en meer!! 


Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.